About us

Crusade of Fortune

Science fiction har vært svært populært i en rekke bøker, filmer, TV-show og spill i flere tiår. Vi har alle fantasert om å besøke andre planeter og oppdage nye former for liv. Det vil kanskje ikke skje i løpet av din levetid, men du kan i det miste få en smakebit på hvordan det vil bli med Net Entertainment sitt nye automat-spill kalt Crusade of Fortune med fem hjul og 20 linjer.

Spill Crusade of Fortune video spilleautomat for en tur til en annen planet hvor du må bruke dine ferdigheter og magiske krefter for å bekjempe orken. Dersom du har gode ferdigheter har du muligheten til å vinne 5,000 mynter med hvert spinn på hjulene. Satsing varierer fra $0.01 til $80 per spinn og spillere kan få god avkastning på deres investering uavhengig av hvor mye du velger å satse hver gang du spinner hjulene. Til tross for ok muligheter for satsing er nok dette et spill for low-rollers. Husk at de fleste nettsteder også tilbyr spill på automater gratis, slik at du kan øve deg og perfeksjonere dine ferdigheter før du satser med egne penger.

Når det gjelder spill-funksjoner er Crusade of Fortune et standard spill med alle de vanligste funksjonene, men uten ekstra tilbehør. Wild-symbolet kommer i form av en lilla, utenomjordisk kriker og erstatter alle andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner. Det erstatter ikke spillets scatter-symbol eller spillets bonus-symbol. Scatter-symbolet er en dverg med en øks og denne kan hjelpe spilleren til å vinne scatter-utbetalinger forutsatt at minst to dukker opp på hjulene samtidig. Tre eller flere aktiverer bonusspillet med gratis spinn hvor spilleren kan spinne hjulene opp til 30 ganger gratis, med tredoblet gevinst. Bonus-symbolet (orken) kan aktivere bonusspillet Battle dersom tre eller flere dukker opp i påfølgende rekkefølge fra venstre til høyre på hjul 1-5.

Bonusspillet Battle er definitivt et godt aspekt ved dette automat-spillet. Spillere tas til et nytt vindu som gir assosiasjoner til et old-school kampspill som Super Nintendo. Du får rollen som en sexy, kvinnelig kriger som må kjempe mot en avskyelig ork for å få tak i pengepremien. Du får tre runder på å drepe orken og hver gang du skader eller blokkerer orkens angrep vinner du penger. Hver runde av spillet inneholder to nivåer. I det første nivået må du angripe orken. Du må velge et sverd og velge om du ønsker å angripe i "høy", "middels" eller "lav" høyde. I den andre delen av runden må du forsvare deg selv. Du velger et skjold og igjen må du velge "høy", "middels" eller "lav". Hvor mye penger du tar med deg fra bonusrunden avhenger av hvor godt du spiller.

Spillet har videre en "autoplay"-funksjon og en "skill stop"-funksjon. Dersom du elsker science fiction og foretrekker relativt små innsatser vil du garantert ikke bli skuffet over dette automat-spillet. Spill automater gratis eller med ekte penger - alt ettersom hva du føler for!