About us

Dead or Alive

Elsker du western-filmer? Er Clint Eastwood en av dine favoritt-skuespillere? Dersom svaret er ja på et eller begge av disse spørsmålene vil du garantert bli glad for å høre at Net Entertainment har utviklet et video automat-spill for alle spillere som elsker denne sjangeren som har vært utgangspunkt i så mange bøker og filmer.

Selv om spilleautomaten Dead or Alice er basert på gammelt tema og forteller en historie som har blitt fortalt tusenvis av ganger er dette et banebrytende spill med en enestående 3D-animasjon. Grafisk sett er dette et av Net Entertainment sine mest imponerende spill. Spillets bakgrunn er en salloon hvor hardtarbeidende cowboyer tar seg en pust i bakken med et glass whisky. Alle symbolene holder seg innenfor dette temaet, inkludert sheriff-badges, whisky-glass, pistol-belter og cowboy-hatter. Spillets lydfunksjoner gir deg følelsen av å sitte sammen med cowboyene i ekte western-stil.

En ting som er verdt å merke seg er at du antagelig ikke vil være overbegeistret over dette spillet dersom du er en mid-roller eller storspiller. Spillet er utviklet for low-rollers med muligheter for satsing fra $0.01 til $18. Ikke la dette hindre deg fra å spille spillet, da du kan vinne enorme gevinster selv om du satser små pengesummer. Du kan vinne opp til 112,500 mynter hver gang du spinner hjulene. Dette innebærer $56,250 dersom du satser maksimalt mens du spiller.

Symbolet Outlaw Poster er spillets wild-symbol og dette symbolet fungerer på vanlig måte. Med andre ord, det erstatter andre symboler for å hjelpe spillerne til å skape vinnende kombinasjoner. Dette symbolet erstatter ikke scatter-symboler. I løpet av gratis spinn blir wild-symbolet gjort om til sticky wild, som innebærer at denne vil holdes for påfølgende spinn som i sin tur øker sjansene for å treffe flere vinnende kombinasjoner. Scattersymbolet er Peacemaker Revolver og tre eller flere av disse hvor som helst på hjulene aktiverer bonusspillet Free Spins med 12 gratis spinn og doblet gevinst. Du kan vinne fem eller flere spinn dersom du får ett wild-symbol på hvert hjul.

Alt i alt er denne automaten perfekt for spillere med et mindre budsjett for spill samt de som elsker western-filmer og bøker samt de som er opptatte av god grafikk. Dersom du er en spiller som foretrekker å gjøre større innsatser og ha en sjanse til å vinne progressive jackpotter, eller du foretrekker et annet tema, finnes det en rekke andre automat-spill som vil tilfredsstille dine behov. Husk at du også kan spille automater gratis på en rekke casino. På denne måten kan du gjøre deg kjent med et spill sine regler og funksjoner uten å måtte risikere dine egne penger.