About us

Excalibur

Vi har alle gode minner om godnatt-historiene vil ble fortalt som barn og en av de mest minneverdige historiene er om kong Arthur og hans magiske sverd Excalibur. Historien inspirerte til og med Disney-filmen fra 1963 "The Sword in the Stone" ("Sverdet i stenen) som de fleste av oss har sett utallige ganger. Nå kan du oppleve denne fengslende historien via video automat-spillet fra Net Entertainment kalt Excalibur med fem hjul og 20 linjer.

Net Entertainment forteller historien om kong Arthur og sverdet Excalibur på deres egen spesielle måte. Grafikken minner svært om Disney, men har ikke hentet direkte inspirasjon fra filmen om sverdet fra 1963. Du vil reise tilbake i tid til 1100-tallet hvor du vil oppdage en epoke fylt med mot, magi og myter. Symbolene representerer elementer som hører til kong Arthur og andre karakterer i historien som Merlin, Guinevere og Sir Lancelot.

Start ditt eventyr for kun en penny per spinn. Dette spillet er ikke bare et ideelt valg for low-rollers. Spillere kan satse opp til 80 dollar per spinn hvilket vil imøtekomme de fleste spilleres behov. Storspillere bør imidlertid være oppmerksomme på at det finnes en rekke andre spill fra Net Entertainment sitt utvalg med innsatser som går så høyt som 250 dollar per spinn.

Excalibur inneholder en rekke unike funksjoner som sørger for at dette spillet skiller seg fra andre spill i industrien. "Excalibur" er spillets wild-symbol og det erstatter andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner. I tillegg dobles utbetalinger der det fungerer som erstatnings-symbol. "Gold Excalibur"-symbolet dukker kun opp på hjul tre og ganger utbetalinger med fire. "Gold Chalice"-symbolet er spillets scatter-symbol. To eller flere av dette symbolet på hjulene leder til scatter-utbetalinger. Tre eller flere aktiverer bonusspillet Free Spins (gratis spinn). Her belønnes spilleren med 10 gratis spinn med tredoblet utbetalinger. Videre har spillet to ytterligere funksjoner som er verdt å nevne. Den første er funksjonen Skill Stop. Dette gir deg muligheten til å stoppe hjulene i stedet for at du må vente på at de stoppes av seg selv og det gir en følelse av kontroll over hvert spinn. Den andre funksjonen er AutoPlay. Dersom du ønsker en lengre spilleøkt og du ikke ønsker å trykke på spinn/start-knappen hver gang kan du aktivere denne funksjonen. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av mens spillet gjør alt arbeidet for deg.

Alt i alt er Excalibur et spill som inneholder standard funksjoner. Low-rollers og medium-rollers som liker eventyr-tema vil antagelig sette pris på denne automaten. Husk at du kan spille automater gratis med lekepenger på de fleste kasinoer som bruker spill fra Net Entertainment.