About us

Scarface

Filmen Scarface fra 1983 omtales av mange som en av de beste filmene i løpet av tidene. Filmen, som inneholder Al Pacino, Steven Bauer og Michelle Pfeiffer i hovedrollene, handler om en kubansk innvandrer som tar over et narkotika-kartell i Miami i 1980. Det finnes en rekke automat-spill basert på den legendariske filmen, både gratis automater og spill basert på ekte penger. Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at Net Entertainment har skapt en hyllest til den enestående filmen.

Spill Scarface video spilleautomat med fem hjul og 20 linjer dersom du er stor tilhenger av filmen Scarface og ønsker å oppleve filmen på en helt ny måte. Spillet har hentet inspirasjon fra filmen på en rekke måter, inkludert symbolene som representerer elementer og karakterer fra filmen samt lydfunksjoner med soundtrack fra filmen. Net Entertainment har virkelig klart å skape et flott automat-spill basert på storfilmen med mulighet til å ende opp med svært lukrative belønninger.

Automaten er i hovedsak utviklet for mid-rollers med muligheter for satsing fra $0.20 til $100 per spinn. Både low-rollers og storspillere vil også være fornøyd med mulighetene for satsing, men bør ha i bakhodet at et finnes en rekke automater fra Net Entertainment som går så lavt som $0.01 opp til $250 per spinn og bør ta dette i betraktning før del velger deres automat-spill.

Spillet har en rekke stilige funksjoner. Det første av dette er wild-symbolet, som kan dukke opp på hjul to, tre og fire. Wild-symbolet er "stacked" og dersom hele hjulet fylles opp med wilds vil en separat funksjon aktiveres avhengig av hvilket hjul det dukket opp på. Dersom det skjer på det andre hjulet vil spilleren belønnes med flere spinn. Dersom det skjer på hjul tre vil bonusspillet aktiveres. Du tas med til den legendariske film-scenen hvor Tony dukker opp på toppen av trappene med et maskingevær. Du må velge hvilke menn du vil skyte og du vil vinne ulike bonus-premier avhengig av valgene du tar. Bonusspillet avsluttes når Tony blir truffet. Dersom hjul fire fylles med wild-symboler vinner spilleren 15 gratis spinn med tredoblet gevinst. Gratis spinn kan utløses flere ganger.

Automat-spillet fra Net Entertainment er en god hyllest til storfilmen som har inkludert kjente scener samt gode lyd-funksjoner som gir assosiasjoner til filmen. Mid-rollers som elsker denne filmen må ikke gå glipp av denne spilleautomaten. I tillegg til god underholdning tilbyr også spillet gevinster på opp til $10,000 hver gang du spinner hjulene! Net Entertainment tilbyr både gratis automater på nett og spill basert på ekte penger og tilbyr med andre ord underholdning til enhver spillertype.