About us

Devil's Delight

Det finnes mange forskjellige meninger om hva som vil skje med oss etter vi dør, men video spilleautomaten Devil's Delight av Net Entertainment tar deg med på en reise til helvete. I helvete finner vi alle synderne og vi vet alle hvor gøy det kan være å synde. La Døden ta din sjel til et varmt sted hvor du kan bli belønnet med opp til $20,000 per spinn.

Du har antagelig aldri drømt om å havne i Helvete, men Devil's Delight kan endre på dette. Spillet gir deg en god dose humor, med symboler inkludert en klønte, tegneserie-aktig versjon av Døden, en sexy kvinnelig djevel, gravsteiner og en djevel-baby som minner om Stewie fra Family Guy. Helvete er virkelig en morsom plass med sær grafikk og morsomme lyd-funksjoner som forsterker spillets følelse. Grafikken er kanskje det mest appellerende ved hele spillet og dersom grafikk er viktig for deg vil du garanter like dette video automat-spillet.

Innsatser starter på $0.01 og går helt opp til $100 per spinn. Noen storspillere vil kanskje ikke være fornøyd med mulighetene for satsing på spillet, men for de aller fleste vil dette omfanget være mer enn godt nok. Den høyeste jackpotten i dette spillet er på 40,000 mynter slik at du har muligheten til å vinne $20,000 hver gang du spinner hjulene. Det beste aspektet er at du kan vinne store pengesummer selv om du kun satser $0.01 per spinn. Med andre ord er dette et automat-spill som tilfredsstiller alle spillertyper!

Djevelen fungerer som ekspanderende wild-symbol på hjul to, tre og fire. Det fungerer som wild-symboler vanligvis gjør og erstatter andre symboler for å skape vinnende kombinasjoner. Dersom du treffer en vinnende kombinasjon med hjelp fra Djevelen vil du se en animert sekvens og her har du muligheten til å vinne ekstra cash. Uheldigvis, erstatter ikke Djevelen scatter-symbolet som kommer i form av Pentagram Star. Tre eller flere av disse hvor som helst på hjulene utløser bonusspillet Free Spins (gratis spinn). Du må velge et pentagram for å finne ut hvor mange gratis spinn du har vunnet, som også inneholder en multiplikator.

Hoved bonusspillet aktiveres dersom tre Døden-symboler dukker opp på hjul tre, fire og fem. Du tas med til et nytt vindu hvor du vil se fem mennesker og en hund og deretter de seks dødssyndene nedover på skjermen. Du må matche dødssyndene med menneskene for å samle sammen deres sjel og vinne pengepremier. Det finnes et "Soul-O-Meter" som holder styr på hvor mange sjeler du har tatt på bunnen av skjermen. Så fort du har samlet sammen 15 vil du få 10 gratis spinn. Spillet lagrer dine tidligere spilleøkter og dette er en god grunn til å velge dette spillet. Husk at du kan spille gratis automater på nett for å perfeksjonere dine ferdigheter før du gambler med ekte penger!