About us

Fruit Case

De aller første automat-spillene hadde som regel kirsebær blant symbolene som fantes på hjulene. Video spilleautomaten Fruit Case fra Net Entertainment har fem hjul og 20 linjer og inneholder symboler som jordbær, sitroner, appelsiner og pærer. Det er et sært og uvanlig automat-spill med tilfeldig tema. Spillere som ser etter noe litt annerledes vil garantert like dette spillet.

Spill Fruit Case video spilleautomat fra Net Entertainment dersom du liker fargerike, muntre og lystige automat-spill. Spillet kunne ikke vært mer muntert med symboler som representerer klønete, tegneserieaktig frukt. Disse inkluderer den ekstatiske appelsinen, en glad pære, en sur sitron og et jordbær som ser ut som om han har fått for mye å drikke. Lyd-funksjonene setter spillerne i riktig stemning og det er umulig å være i dårlig humør når man spiller dette spillet.

Spillet ble opprinnelig utviklet for mid-rollers med satsing fra $0.20 til $100 per spinn. Dersom low-rollers ikke er fornøyde med mulighetene for satsing kan de se etter andre spill fra Net Entertainment hvor de kan satse så lite som $0.01 per spinn. Storspillere kan også finne andre automat-spill hvor de kan satse hele $250 per spinn. Spillere kan vinne opp til 20,000 mynter per spinn på denne spesifikke automaten og dette innebærer $10,000 dersom det satses maksimalt. Spillere kan også spille på gratis automater dersom de ønsker å lære seg et spill sine regler og funksjoner før det satses med ekte penger.

Spillet har en rekke funksjoner som er verdt å nevne. Den første er wild-symbolet som kommer i form av et Fruit Case X2-symbol. Dette symbolet erstatter alle symboler og hjelper spilleren med å skape vinnende kombinasjoner. Hver gang du treffer en vinnende kombinasjon med dette symbolet vil de andre symbolene i kombinasjonen forsvinne og "rase". Dette betyr at de vil falle på plassen til symbolene nedenfor, hvilket innebærer flere sjanser til å vinne penger. Hver av disse vinnende kombinasjoner kommer med en multiplikator som øker hvert "skred" (du starter på 2x og kan gå opp til x8). En annen hovedfunksjon i spillet er symbolet Free Falls. Dersom tre eller flere dukker opp fra venstre til høyre vil du vinne 10 gratis fall (disse kan utløses flere ganger).

Fruit Case er ikke blant de mest avanserte automatene på nett, men er heller ikke blant de enkleste Net Entertainment spilleautomatene. Det har et morsomt tema, søt grafikk og stilige lyd-funksjoner. I tillegg finnes det flotte funksjoner som øker dine sjanser for å vinne ekstra cash. Automaten er kanskje ikke ideelt for low-rollers, men er et godt alternativ for mid-rollers. Spill gratis automater eller gjør innsatser med ekte penger for underholdning på høyt nivå.