About us

Egyptian Heroes

Oldtidens Egypt er kanskje en av de mest fascinerende kulturene i menneskets historie og derfor finnes det en rekke video spilleautomater på nett basert på dette temaet, både gratis automater og spilleautomater basert på ekte innsatser. Det har til og med kommet til det punkt hvor du spør deg selv hvorfor det fremdeles kommer spill basert på oldtidens Egypt. Er det ikke nok allerede? Vel, til tross for dette vil nok den nye video spilleautomaten Egyptian Heroes fra Net Entertainment med fem hjul og 20 linjer garantert bringe noe nytt til din spilleopplevelse.

La oss ta for oss spillets design. Det gir umiddelbare assosiasjoner til Egypt, men med en mer futuristisk preg. Det er ikke så mye som foregår. Spillets bakteppe er et slags tempel og de fleste av symbolene på hjulene er poker-symboler. De viktige symbolene representerer egyptiske guder (som Osiris, Amon Ra og Isides) og en farao (Tutankhamun, kanskje). Dette akkompagneres med passende lyd-funksjoner. Spillet er relativt grunnleggende og dersom du foretrekker 3D-automater vil du kanskje heller prøve ut Gonzo's Quest. Dersom du liker stilige, men relativt grunnleggende spill med alle nødvendige funksjoner uten ekstra dill, er dette et spill for deg.

Spill Egyptian Heroes fra $0.20 til $100 per spinn dersom du foretrekker å gjøre større innsatser. De fleste spillere vil antagelig være fornøyd med mulighetene for satsing, men dersom du er en storspiller kan vi informere om at Net Entertainment tilbyr spill hvor du kan satse så lite som $0.01 til hele $250 per spinn. Ha dette i bakhodet når du velger spill.

Egyptian Heroes har ekspanderende wild-symboler som dukker opp på hjul 2, 3 og 4. Disse wild-symbolene erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter-symboler for å skape vinnende kombinasjoner. Scatter-symbolet kan hjelpe spilleren å vinne opp til 20 gratis spinn, forutsatt at minst tre dukker opp på hjulene samtidig. Et wild-symbol dukker opp på hele det midtre hjulet i løpet av gratis spinn, og dette gir spilleren enda flere muligheter for å vinne stort. Wild-symboler utvides på hjul to og fire når de er del av vinnende kombinasjoner. Den mest unike funksjonen i spillet er Golden Bet Line. I løpet av hvert spinn forvandles en av linjene til gull med en multiplikator på mellom 2x og 5x. Dersom du vinner på denne spesifikke linjen vil din innsats bli multiplisert med denne summen.

De fleste som liker automat-spill basert på oldtidens Egypt vil virkelig elske dette spillet, spesielt mid-rollers som liker et grunnleggende design med grunnleggende funksjoner, men med det "lille ekstra". Husk at det finnes en rekke gratis automater på nett hvor du kan perfeksjonere dine ferdigheter før du satser med ekte penger.