About us

Mythic Maiden

De fleste av oss har en eller annen gang i løpet av livet sett en skrekkfilm hvor en stakkars sjel bestemmer seg for å ta en tur ned i kjelleren hvor en fryktelig, deformert skapning eller et spøkelse venter. I automat-spillet Mythic Maiden fra Net Entertainment, med fem hjul og 30 linjer, vil du ta turen ned i mørket hvor du må bekjempe onde makter for å få tak i pengepremien på $10,000.

Spill automat-spillet Mythic Maiden dersom du er fan av alt som har med skrekk å gjøre. Spillets bakteppe er en skummel og mørk kjeller og symbolene på hjulene representerer noen av de skumple aspektene du kanskje støter på i din søken etter bortgjemte skatter. Selv poker-symbolene ser ut som smeltende lys. Lyd-funksjonene hjelper til med å sette stemningen med å være alene i et skremmende sted. Ikke bli overrasket dersom timene flyr når du spinner hjulene i dette ekstremt spennende automat-spillet på nett.

Når det gjelder satsing har spillet blitt utviklet med tanke på low rollers og mid rollers. Spillere kan starte med innsatser på kun $0.01 per spinn opp til $150 per spinn for de som ønsker større risiko og muligheter for høyere gevinster. Uavhengig av hvor lite eller mye du velger å satse har du likevel mulighet til å gjøre stor avkastning på din investering med en fast, topp jackpot på 20,000 mynter. Ved å satse maksimal sum kan du vinne så mye som $10,000 hver gang du spinner hjulene.

Alle standard funksjoner er til stede i dette spillet. Det første av disse er wild-symbolet som erstatter alle andre symboler for å hjelpe spilleren til å skape vinnende kombinasjoner. Det erstatter ikke scatter-symbolet, men tredobler gevinster dersom disse er del av den vinnende kombinasjonen. Tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene aktiverer bonusspillet Free Spins (gratis spinn) hvor spilleren belønnes med opp til 30 gratis spinn. Det som gjør dette spillet unikt er imidlertid den mytiske jomfruen som dukker opp i løpet av de gratis spinnene. Den mytiske jomfruen vil gi deg premier i løpet av hvert gratis spinn, inkludert ekstra gratis spinn og en multiplikator på opp til 10x.

Dersom Halloween nærmer seg eller du elsker det mørke og skumle har du ingen unnskyldning for ikke å prøve dette spillet. Automaten har flere muligheter for satsing, men det finnes en rekke gratis automater fra Net Entertainment med enda flere muligheter for satsing og storspillere bør nok se etter andre alternativer. Dersom du liker det okkulte kan du i det miste prøve ut dette skumle spillet. Du har til og med muligheten til å gjøre dette gratis da alle automater på nett fra Net Entertainment kan spilles gratis med lekepenger før du satser med ekte penger eller velger å registrere deg på et kasino.