About us

The Super Eighties

Ingen tiår i menneskehetens historie var like funky, morsom og opprørende som 80-tallet. Alt var stort, lyst og fargerikt. Dette var en tid da festing og mote ble en livsstil og video spilleautomaten fra Net Entertainment kalt The Super Eighties representerer det fest-fylte tiåret. Automaten har fem hjul og 40 linjer og inneholder symboler som neon-rosa stilletter, fargerike skateboard, 80-talls teknologi som Walkman og typiske 80-talls biler. Spillet vil gi deg følelsen av at du har reist tilbake til 80-tallet i en tidsmaskin og spillets soundtrack vil sørge for at du kommer i riktig stemning.

Spillet passer for enhver type spiller og deres preferanser da du kan satse fra $0.01 opp til $100 per spinn, og det er med andre ord et ideelt spill både for low-rollers og storspillere. Logoen "The Super Eighties" fungerer også som wild-symbol. Dette innebærer at dette symbolet erstatter alle andre symboler bortsett fra scatter-symbolet for å hjelpe spillerne til å skape vinnende kombinasjoner. Dersom du får tre eller flere av wild-symbolet fra venstre til høyre på hjulene kan du vinne opp til 1,000 mynter hver gang du spinner hjulene. Spillets scatter-symbol er en kvinnelig "raver" og tre eller flere av dette symbolet samtidig på hjulene gir spilleren en belønning på fem gratis spinn med doble gevinster.

Et aspekt som virkelig skiller dette spillet fra andre spill er hvor enkelt det er å spille. Det er ikke et komplisert spill og du trenger ikke studere reglene eller utbetalinger før du spinner hjulene. Spillets kontrollpanel i sølv og grønt er svært brukervennlig. Du kan enkelt justere antall linjer eller mynt-verdi under hjulene. Du kan satse opp til 200 mynter på hvert spinn og vinne opp til 5000 mynter hver gang du spiller hjulene, hvilket tilsvarer en gevinst på $2,500 i ekte cash. De fleste casino tilbyr deres automater gratis slik at spillerne kan øve seg før de satser med elte penger. Spillet har også to ytterligere funksjoner som er verdt å nevne, AutoPlay og Skills Stop. Den første av disse gjør det mulig for spilleren å lene seg tilbake og la spillet gjøre alt arbeidet. Den andre funksjonen gir deg muligheten til å velge når du selv ønsker å stoppe hjulene hvilket gir deg en følelse av kontroll over spillets utfall.

Alt i alt er dette en enkel spilleautomat som inneholder alle de grunnleggende funksjonene. Spillere som fascineres av 80-tallet og alt som har med dette tiåret å gjøre vil like dette spillet. Dersom du ikke er helt sikker på om dette er et spill for deg eller ikke kan du spille i gratis øvelsesmodus. De fleste automater på nett tilbys i gratis modus fra Net Entertainment. På denne måten trenger du ikke satse dine egne penger før du er sikker på om dette er et spill for deg eller ikke. Dersom du er en slik spiller kan du sette deg godt til rette, plugge inn høretelefonene og la deg bli tatt med tilbake til dansens tiår!